Діти Черкащини малюють безпечну працю

19 лютого 2021

Понад 80 навчальних і мистецьких закладів Черкащини доєдналися до участі у регіональному етапі конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021.

Станом на 19 лютого 2021 року понад 400 робіт надіслали учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, вихованці позашкільних навчальних закладів тощо. Найбільшу кількість малюнків на конкурс отримано від Черкаської спеціалізованої школи №18 імені В’ячеслава Чорновола – понад 80 творчих робіт.

Художні шедеври ще можна надсилати до кінця лютого 2021 року за темою протидії COVID-19 на робочих місцях та в побуті, безпеки праці та здоров’я працівників у будь-яких сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Крім того, цьогоріч X Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021 оголошує про запровадження спеціальної номінації компанії DEZEGA – «Використання засобів індивідуального захисту органів дихання під час проведення гірничих робіт». Найкращий малюнок у цій номінації буде визначено у фіналі конкурсу малюнка. Переможець отримає цінний приз від компанії DEZEGA.

Роботи можна надсилати за адресою: бульвар Шевченка, 205, м. Черкаси, 3 поверх, Управління Держпраці у Черкаській області.

Бажаємо перемоги учасникам конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей».