Готовність до реагування у разі виникнення надзвичайної ситуації опрацьовано з працівниками хімічного підприємства

06 травня 2022

Головний державний інспектор Держпраці області Микола Васенін 5 травня провів тренінг з керівництвом і працівниками ТОВ «Черкаський завод автохімії». Захід спрямовано на напрацювання дієвих механізмів реагування у разі виникнення надзвичайної ситуації в умовах воєнного стану.

Головний енергетик товариства Михайло Андрійчук акцентував увагу на застосуванні ризикоорієнтованого підходу та розробленні комплексних заходів безпеки задля запобігання виробничому травматизму.

Увагу працівників приділено безпечному обслуговуванню шаф і панелей захисту та автоматики РЗА на лініях з виробництва хімічної продукції.

Микола Васенін наголосив учасникам тренінгу, що проведення постійного моніторингу та безперервної оцінки технічного стану окремих контрольованих елементів електроенергетичної системи дозволить запобігти нещасним випадкам на роботі.

Всі зацікавлені можуть скористатися відповідями на найбільш актуальні питання, які розміщені на сайті Держпраці у рубриці «Рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану» https://dsp.gov.ua/faq/, та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua