Як покращити охорону здоров’я медичних працівників визначать учасники вебінару «COVID-19: безпека праці та здоров’я медичних працівників»

09 квітня 2021

Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) та Міжнародна організація праці (МОП) проводять 16 квітня 2021р. з 10:30 до 15:00 онлайн-семінар з метою представлення Тимчасової настанови ВООЗ-МОП «COVID-19: безпека праці та здоров’я медичних працівників».

Мета вебінару – представити Тимчасові настанови ВООЗ та МОП, обговорити ключові виклики, з якими стикаються медичні працівники України у часи пандемії COVID-19, заходи, що вживаються у відповідь та визначити, яким чином Тимчасові настанови можуть допомогти покращити безпеку і охорону здоров’я медичних працівників.

Тимчасова настанова ВООЗ-МОП «COVID-19: безпека праці та здоров’я медичних працівників» перекладена українською мовою і поширена серед фахівців Міністерства охорони здоров’я України (далі – МОЗ), Державної служби України з питань праці, медичних працівників, які задіяні в протидії COVID 19, національних і галузевих профспілок і об’єднань роботодавців.

Електронна версія документа також доступна за посиланням: https://www.ilo.org/budapest/what-we-do/projects/declared-work-ukraine/WCMS_775035/lang–uk/index.htm

До участі запрошуються фахівці МОЗ, обласних департаментів охорони здоров’я, керівники та спеціалісти з охорони праці медичних закладів, медичні працівники, які беруть участь у боротьбі з COVID-19, а також представники Держпраці і соціальних партнерів.

Посилання для реєстрації на семінар https://forms.gle/X2pYQEC2vT7mZLRj8

Зареєстровані учасники отримають посилання на платформу ЗУМ, до якої необхідно приєднатися за 15 хвилин до початку заходу 16 квітня.