На АЗС/АГЗП області тривають інформаційні заходи щодо додержанням вимог з питань охорони праці

01 червня 2021

На автозаправних станціях і автомобільних газозаправних пунктах (АЗС/АГЗП) Черкащини триває проведення посадовими особами Управління інформаційно-роз’яснювальної роботи з роботодавцями і працівниками з метою уникнення порушень вимог нормативно-правових і законодавчих актів з охорони праці.

Так, начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Олена Свиридюк провела превентивні заходи у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Вест Петрол Маркет», що здійснює діяльність у с. Червона Слобода (Черкаський район).

Начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Олена Свиридюк надала ґрунтовні роз’яснення щодо організаційно-технічних заходів, спрямованих на забезпечення безпеки об’єкта підвищеної небезпеки та локалізації і ліквідації наслідків аварій, в тому числі про обов’язковість відповідності умов експлуатації об’єкта підвищеної небезпеки вимогам нормативно-правових актів та нормативних документів; професійної та протиаварійної підготовки персоналу із дотриманням термінів перевірки знань з питань охорони праці, а також порядку допуску персоналу до роботи; проведення технічного обслуговування та ремонту, розроблення і дотримання технологічних процесів.

Увагу працівників акцентовано на заходах з недопущення нещасних випадків і попередження виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах підвищеної небезпеки.