На безпеці праці наголошено працівникам лісового господарства

27 вересня 2022

Задля попередження виробничого травматизму головний державний інспектор Управління Держпраці Іван Варламов провів низку профілактичних заходів для працівників Черкаського лісового господарства, зокрема проконсультував з питань безпеки праці на робочих місцях.

Фахівець проаналізував стан виробничого травматизму в галузі, вказав на актуальні під час воєнного стану шляхи попередження виробничого травматизму.

Під час консультування на робочих місцях працівникам підкреслено важливість організації належного режиму роботи та відпочинку, щоб не допустити перевтоми і втрати працівником уважності при роботі з технікою.

Важливим для профілактики нещасних випадків є перевірка технічного стану техніки перед початком роботи та усунення всіх виявлених недоліків.

Посадовець наголосив на важливості проведення навчань з питань охорони праці для посадових осіб та працівників підприємства.

Рекомендовано посилювати контроль за станом охорони праці та трудовою дисципліною, а також забезпечувати дотримання посадовими особами та працівниками вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці.

Більше матеріалів з питань безпеки праці – на порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/safe_work.php та сайті: https://cutt.ly/YZYhtKN