На Черкащині працівникам і роботодавцям надано майже 1300 консультацій

05 квітня 2022

В умовах воєнного стану фахівці Управління Держпраці у Черкаській області продовжують консультувати працівників та роботодавців з найактуальніших питань.

З початком воєнного стану оптимізована робота сервісу «інтерактивний інспектор», який дає можливість всім зацікавленим у найкоротші терміни отримати актуальну інформацію щодо застосування законодавства у конкретній ситуації через засоби електронного зв’язку або телефоном.

Від початку військової агресії окупантів посадовцями Управління надано 1299 консультацій, у т.ч. з питань праці – 862, охорони праці – 345, надання адміністративних послуг – 92.

Крім того, з питань трудового законодавства щочетверга здійснюється особистий прийом посадовими особами Управління зацікавлених працівників і роботодавців. Так, інспектор праці Ірина Іващенко на особистому прийомі роз’яснила представникам кількох підприємств області порядок виплати заробітної плати, оформлення простою, звільнення тощо.

Контакти фахівців Управління: http://ck.dsp.gov.ua/main-news/posadovi-osoby-upravlinnia-pratsiuiut-u-dystantsiinomu-rezhymi/