На Черкащині тривають перевірки закладів оздоровлення і відпочинку дітей

23 червня 2021

Фахівці Управління беруть участь у роботі міжвідомчої комісії Черкаської облдержадміністрації з координації проведення оздоровчої кампанії з метою здійснення оцінки стану готовності до оздоровчого періоду 2021 року дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, організації оздоровчо-виховного процесу, матеріально-технічної бази дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

До складу міжвідомчої комісії входять фахівці Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, Управління Держпраці, Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, Головного управління Держпродспоживслужби в області.

2 червня 2021 року члени міжвідомчої комісії провели перевірку технічного стану територій, будівель, споруд та обладнання козацького табору відпочинку «Дахнівська Січ».

З метою належної організації роботи дитячих закладів оздоровлення і відпочинку області та підготовки до оздоровчого сезону, протягом червня 2021 року буде здійснено перевірку Державної установи «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дніпровець» (м. Черкаси) Національної поліції України та Товариства з обмеженою відповідальністю «Літній відпочинковий наметовий табір «Витоки».

Під час перевірок інспектори праці Управління проведуть превентивні заходи з охорони праці для керівництва і працівників зазначених закладів.