Погашення заборгованості із заробітної плати – на постійному контролі

11 червня 2021

Заступник начальника Управління Марина Жаркова 10 червня взяла участь у засіданні тимчасової комісії обласної державної адміністрації з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні заслухано керівників (представників) економічно активних суб’єктів господарювання Черкащини, що мають заборгованість з виплати заробітної плати працівникам, зокрема КП «Благоустрій» Черкаської міської ради, Державного професійно-технічного навчального закладу «Черкаський навчальний центр Міністерства аграрної політики та продовольства», КП «Драбівське виробниче управління житлово-комунального господарства», ДП «Златодар» та інших.

З метою ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати працівникам, інспектори праці Управління Держпраці у Черкаській області у 2021 році неодноразово здійснювали інспекційні відвідування (перевірки) суб’єктів господарювання. До керівників підприємств, установ та організацій вжито заходи адміністративного впливу, а до суб’єктів господарювання застосовано фінансові санкції.