Працівникам мережі АЗС надано технічні консультації щодо безпечного виконання робіт підвищеної небезпеки

27 вересня 2022

Посадовeць Управління Держпраці провела робочу зустріч з працівниками мережі АЗС та надала технічні консультації на робочих місцях.

Начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Олена Свиридюк проконсультувала з безпеки праці працівників, які виконують роботи з підвищеною небезпекою та експлуатують обладнання підвищеної небезпеки. Роз’яснила актуальні питання безпечної експлуатації технологічного устаткування АЗС та надала рекомендації щодо усунення можливих ризиків під час роботи.

Увагу приділено безпечній експлуатації, технічному обслуговуванню та ремонту технологічного обладнання, зокрема роботі всередині ємностей, безпеці праці під час виконання робіт у вибухо- і пожежонебезпечних зонах.

Фахівець розповіла про можливості запровадження електронного документообігу в системі охорони праці, обговорила питання застосування засобів індивідуального захисту працівниками.

Олена Свиридюк поінформувала учасників робочих зустрічей про кампанію з протидії незадекларованої праці «Виходь на світло!», вказала на переваги офіційної зайнятості.

Про актуальні питання безпеки праці і трудових прав можна дізнатися на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua