Працівників АГЗП поінформовано про порядок дій при надзвичайних ситуаціях

25 січня 2023

Про правила безпеки й охорони праці під час роботи на автогазозаправних пунктах (далі – АГЗП) та про порядок дій при надзвичайних ситуаціях йшлося під час робочих зустрічей фахівців Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці з працівниками АГЗП Черкас.

Посадовці обговорили можливі небезпечні ситуації, які можуть виникати в умовах війни, зосередили увагу на сценаріях реагування, запропонували опрацювати на практиці дії персоналу під час ліквідації ймовірної аварії відповідно до Плану локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій.

Працівникам АГЗП надано консультації з питань вимог безпеки й охорони праці для операторів автозаправних станцій, наголошено на необхідності щозміни перевіряти технологічне обладнання, протиаварійний захист, блокування і сигналізацію. Перевірено наявність засобів захисту, сигналізації, інших засобів безпеки.

Крім того, надано роз’яснення з питань отримання дозвільних документів під час воєнного стану електронним шляхом.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua