Про порядок дій працівників у разі аварії

24 листопада 2022

Який порядок дій обслуговувального персоналу технологічного обладнання підвищеної небезпеки у разі аварійного вимкнення енергопостачання – обговорено під час робочої зустрічі фахівців Управління Держпраці з керівництвом і працівниками підприємства з розподілу енергії в м. Умань.

Головний державний інспектор Іван Варламов роз’яснив актуальні питання дій працівників під час виконання ремонтних робіт у разі, якщо подано сигнал про аварію. Посадовець оглянув транспорт підприємства, висвітлив деякі вимоги безпеки під час навантаження і розвантаження вантажів.

Головний державний інспектор Управління Микола Васенін наголосив на організаційних та технічних заходах для безпечного виконання робіт в електроустановках відповідно до Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів. Обговорено вимоги до виконання робіт на комутаційних апаратах і комплексному розподільчому устаткуванні.

Крім того, посадовці акцентували на перевагах задекларованої праці та розповіли про  соціальні гарантії для офіційно працевлаштованих працівників.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua