Про створення безпечних умов праці – працівникам аграрного товариства на Черкащині

29 травня 2023

Про заходи з попередження випадків травматизму на роботі розповіли фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці працівникам сільськогосподарського товариства у Звенигородському районі Черкащини.

Увагу приділили питанням безпечного проведення робіт на висоті, використання засобів індивідуального захисту та заходам з безпеки працівників під час проведення робіт у полі.

Роз’яснили актуальні питання змін у законодавстві з питань охорони праці, що пов’язані із введенням воєнного стану на території України, рекомендації для роботодавця і працівників щодо організації виконання робіт підвищеної небезпеки.

Консультативну допомогу надали з питань розслідування нещасних випадків на виробництві та акцентували на недопущенні приховування фактів виробничого травматизму. Наголосили на необхідності дотримання вимог законодавства з питань охорони праці.

Консультації з питань безпеки праці, трудового законодавства і гігієни праці можна отримати на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/