Про вимоги адаптивного карантину йшлося під час зустрічі у ТОВ «ВІДЖИ ПРОДАКШН»

30 квітня 2021

Посадові особи Управління взяли участь у заходах з нагоди відзначення Дня охорони праці, що відбулися на базі Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІДЖИ ПРОДАКШН».

Товариство здійснює діяльність з перероблення та консервування фруктів і овочів, тому зацікавлене у професійному зростанні, підвищенні майстерності водіїв автонавантажувачів. До Всесвітнього дня безпеки праці у товаристві провели конкурс професійної майстерності водіїв автонавантажувачів. Начальник відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці Управління Олена Нікітенко та фахівець відділу Оксана Маслянко увійшли до складу конкурсної комісії. Кращих водіїв обирали керівники структурних підрозділів підприємства і представники навчального центру.

Трьох переможців конкурсу професійної майстерності водіїв автонавантажувачів відзначено грамотами та сертифікатами на отримання коштів.

Наприкінці заходу фахівці Управління поінформували працівників про стан охорони праці в регіоні, про трудові права найманих працівників та наголосили на необхідності дотримання вимог адаптивного карантину.

На робочих місцях досить часто необізнані і несвідомі працівники нехтують дотриманням дезінфекційного і маскового режиму, не обробляють руки спиртовмісними антисептиками, відзначила Олена Нікітенко. Таке ставлення до інфекційної небезпеки створює додаткові ризики зараження для їх колег. Закликаю присутніх відповідально ставитися до виконання обов’язкових вимог постанов Кабміну України про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Коронавірусна інфекція становить реальну небезпеку, тому кожен працівник повинен дотримуватися найпростіших вимог:

– триматися на відстані не менше метра від оточуючих;

– ретельно мити руки теплою водою з милом протягом 20-40 секунд;

– у громадських місцях носити маски для захисту від вірусів;

– не чіпати очі, ніс і рот брудними руками;

– під час кашлю чи чхання прикривати рот або ніс згином ліктя або серветкою.