Про вимоги безпеки під час експлуатації посудин, що працюють під тиском, йшлося на підприємстві теплоенергетики м. Черкаси

19 січня 2023

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели інформаційну зустріч з працівниками підприємства з постачання пари і гарячої води у м. Черкаси.

З метою недопущення виробничого травматизму, посадовці довели до відома відповідальних осіб з охорони праці та працівників підприємства інформацію про причини настання нещасних випадків під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, вказали на шляхи запобігання порушенням з безпеки праці.

Роз’яснено основні вимоги щодо організації безпечного проведення робіт в колекторах та колодязях, на об’єктах водопровідно-каналізаційного господарства.

Під час відвідування робочих місць працівників обговорено організаційні та технічні заходи для безпечного виконання робіт в електроустановках, порядок видачі наряду-допуску, вимоги до безпечного виконання робіт на комутаційних апаратах і комплексному розподільчому устаткуванні.

За підсумками превентивного заходу працівники підвищили рівень обізнаності з безпеки праці.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua