Проведено перевірку знань з охорони праці працівників підприємства критичної інфраструктури

10 червня 2022

Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області Сергій Крикун  взяв участь у роботі кваліфікаційної комісії товариства, що належить до об’єктів критичної інфраструктури м. Черкаси. Комісія провела перевірку знань осіб, які пройшли перепідготовку за професіями, які потрібні для виконання робіт у вибухонебезпечних зонах.

У рамках заходу, з метою попередження нещасних випадків під час виконання газонебезпечних робіт у вибухонебезпечних зонах та недопущення порушень законодавства з питань охорони праці, проведено семінар з колективом підприємства.

Під час заходу фахівець наголосив на необхідності своєчасного проведення навчання та інструктажів з питань охорони праці, наявності дозволів на проведення робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, використанні засобів індивідуального захисту під час виконання робіт, а також поінформувала про переваги запровадження підприємством електронного документообігу в системі управління охороною праці.

Працівників підприємства поінформовано про старт інформаційної кампанії Держпраці «Україна працює!» та переваги порталу https://pratsia.in.ua/