Триває співпраця Управління з органами місцевого самоврядування

01 червня 2021

На Черкащині триває проведення інспекторами праці інформаційно-роз’яснювальних заходів з питань подолання незадекларованої зайнятості. Головний державний інспектор Управління Василь Базильський провів робочу зустріч з начальником служби охорони праці та цивільного захисту Звенигородської об’єднаної територіальної громади Василем Штаньком та начальником відділу зв’язків з громадськістю Галиною Дяченко.

Під час зустрічі увагу зосереджено на питаннях організації робочого процесу працівників ОТГ та забезпеченні їм належних і безпечних умов праці.

Фахівець Управління запропонував ознайомити роботодавців, що здійснюють економічну діяльність на території громади, із вимогами законодавства в частині належного оформлення трудових відносин, надати консультації з актуальних питань охорони праці.

Василь Базильський поінформував учасників зустрічі про реалізацію заходів Національного плану спільних дій з подолання незадекларованої праці на 2021 рік та важливість ефективної участі в них органів місцевого самоврядування.