Увага! Телефонні шахраї!

09 квітня 2021

Управління Держпраці у Черкаській області у зв’язку з надходженням повідомлень від суб’єктів господарювання щодо телефонних дзвінків зі зверненнями невстановлених осіб від імені керівництва Управління з корисливою метою – заволодіння грошовими коштами шляхом обману та зловживання, повідомляє, що такі дзвінки здійснюються шахраями з мобільного номеру 095 620-11-39, та не мають жодного відношення до керівництва та працівників Управління Держпраці у Черкаській області.

Такі діяння містять склад злочину, за який відповідно до норм ч.1 ст.190 Кримінального Кодексу України передбачена кримінальна відповідальність.

Такі дзвінки є провокацією з боку осіб, які у шахрайський спосіб намагаються отримати гроші, дискредитуючи Управління Держпраці у Черкаській області.

З метою запобігання діяльності шахраїв та упередження умисних дій невстановлених осіб, які мають корисливий мотив, просимо суб’єктів господарювання, яким надійшли такі дзвінки, або стало відомо про осіб, які їх здійснюють, повідомляти Управління Держпраці у Черкаської області за телефоном: (0472) 336864 або на електронну пошту: dsp@ck.dsp.gov.ua