В області провели понад 400 перевірок діяльності АЗС

02 грудня 2021

Обіг пального відповідно до вимог закону – під контролем міжвідомчої регіональної робочої групи при Черкаській ОДА, до складу якої входять представники Управління Держпраці у Черкаській області. На черговому засіданні за участю заступників голови Черкаської обласної державної адміністрації Романа Карманніка та Віктора Гусака обговорено актуальні питання діяльності робочої групи.

У результаті комплексних заходів з проведення перевірок із січня до 26 листопада 2021 року в області здійснено відпрацювання 443 АЗС. Фахівці органів контролю виявили 204 адміністративних та 5 кримінальних правопорушень. За результатами перевірок видано 466 приписів. Свою діяльність припинили 21 АЗС, демонтовано – 6 АЗС.

На черговому засіданні робочої групи розглянуто питання щодо стану проведення заходів для боротьби з нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним у Черкаській області, перевірки експертизи (випробування) продукції, дослідження лабораторним шляхом зразків пального тощо.

З метою боротьби з нелегальним обігом і роздрібною торгівлею пальним, вилучення з незаконного обігу обладнання і пального заходи триватимуть в області  і надалі.

За матеріалами: ЧОДА