Запрошуємо до участі у конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021

02 лютого 2021

Діти Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №33 імені Василя Симоненка, Хацьківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, КЗ «Корсунь-Шевченківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр «Надія» Черкаської облради та Танського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Уманської райради надіслали свої творчі доробки до Управління Держпраці у Черкаській області для участі у конкурсі малюнка.

Запрошуємо юні таланти віком від 6 до 18 років – учнів середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв, вихованців позашкільних навчальних закладів – долучитися до конкурсу. Художні роботи повинні бути з тематики безпеки і здоров’я працівників на роботі.

Учасники з Черкаської області для участі у конкурсі можуть скерувати роботи до 28 лютого 2021 року до Управління Держпраці у Черкаській області за адресою: бульвар Шевченка, 205, 3 поверх, м. Черкаси.

На зворотному боці кожної конкурсної роботи просимо обов’язково зазначити: назву роботи; прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора; місце проживання (повну адресу) автора; контактний телефон, електронну адресу; сферу діяльності батьків; назву навчального закладу; прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

Акцентуємо увагу учасників: цьогоріч оголошено про запровадження спеціальної номінації X Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021 від компанії DEZEGA – «Використання засобів індивідуального захисту органів дихання під час проведення гірничих робіт». Найкращий малюнок у цій номінації буде визначено у фіналі конкурсу малюнка. Переможець отримає цінний приз від компанії DEZEGA.

Бажаємо перемоги юним художникам області!