Запроваджено спеціальну номінацію конкурсу малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021

14 січня 2021

X Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» – 2021 оголошує про запровадження спеціальної номінації компанії DEZEGA – «Використання засобів індивідуального захисту органів дихання під час проведення гірничих робіт».

Найкращий малюнок у цій номінації буде визначено у фіналі конкурсу малюнка. Переможець отримає цінний приз від компанії DEZEGA.

Усі малюнки, надіслані до територіальних управлінь Держпраці, візьмуть участь у конкурсі дитячого малюнка на загальних підставах.

Учасники з Черкаської області для участі у конкурсі можуть скерувати роботи до 1 березня 2021 року до Управління Держпраці у Черкаській області за адресою: бульвар Шевченка, 205, 3 поверх, м. Черкаси.

Додатково серед малюнків, які відповідатимуть умовам участі у спеціальній номінації, представники компанії DEZEGA оберуть найкращий і відзначать переможця нагородою у фіналі X Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

На приз від компанії DEZEGA претендуватимуть усі малюнки, в яких буде розкрито тему захисту органів дихання під час проведення гірничих робіт. Зокрема, на малюнку має бути серед іншого зображено:

– шахтний ізолюючий саморятівник (див. фото);

– ізолюючий респіратор для гірничорятувальних робіт (див. фото).

Бажаємо перемоги юним художникам області!