Безпечне виконання газонебезпечних робіт під час аварії – під контролем посадовців Держпраці

12 жовтня 2022

Проведення робіт у разі виявлення аварії у мережах системи водопостачання м. Черкаси та вжиті заходи задля її швидкої ліквідації проконтрольовано 12 жовтня начальником відділу Управління Держпраці Оленою Свиридюк.

Фахівець Управління отримала повідомлення про аварію на водопровідній мережі міста та прибула на місце події для проведення контролю за дотримання посадовими особами підприємства та виконавцями вимог з питань охорони праці щодо організації безпечного виконання газонебезпечних робіт.

Посадовець перевірила наявність та правильність оформлення наряду-допуску, допуск до виконання робіт персоналу, що пройшов навчання та перевірку знань у визначені терміни та за програмою, достатньою для виконання робіт у колодязях, наявність засобів колективного та індивідуального захисту, що відповідають вимогам Технічного регламенту на засоби індивідуального захисту тощо.

Спільно з начальником відділу охорони праці підприємства з постачання води Олегом Зеленьком здійснено контроль за процесом безпечного проведення робіт.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua