Фахівці Управління надали консультації з питань безпеки праці будівельному підприємству

09 червня 2022

Фахівці Управління, задля збереження економіки України в умовах воєнного стану, надають консультативний супровід підприємствам, що продовжують працювати.

Головний державний інспектор Віктор Ткаченко проконсультував підприємство, яке здійснює діяльність в галузі будівництва доріг і автострад. Увагу зосереджено на питаннях отримання дозвільних документів в умовах воєнного стану.

Посадовець Управління поінформував керівника будівельного підприємства про можливості онлайн подання через портал ДІЯ Декларації про провадження господарської діяльності, відповідно до постанови КМУ № 314. Віктор Ткаченко наголосив, що вказана Декларація надає право підприємству виконувати роботи протягом воєнного стану та 3 місяців після його завершення. Після припинення чи скасування воєнного стану підприємство має отримати визначені законодавством дозвільні документи на виконання відповідних робіт.

Інформація до відома

Усі роботодавці і працівники у зручній формі можуть отримати консультації з питань безпеки праці і трудового законодавства, у тому числі через сервіс «Інтерактивний інспектор» та на інформаційному порталі Держпраці pratsia.in.ua