Як уникнути травматизму – дізналися працівники харчової промисловості на Черкащині
24 грудня 2024Інспектори Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці проконсультували щодо охорони праці працівників одного з підприємств Черкащини, що виробляє борошномельно-круп’яні продукти.
Персонал, що працює на елеваторі з норійно-очисною вежею, на складі для зберігання готової продукції, у цеху з виробництва крупи та у лабораторії, поінформували про вимоги з безпеки праці та про заходи з усунення ризиків на робочому місці.
Під час консультування також обговорили питання безпеки праці під час аварійного відключення електроенергії та експлуатації електрогенераторів.
Інспектори поінформували керівництво підприємства про вимоги порядку розслідування нещасних випадків на роботі і наголосили на недопущенні випадків прихованого травматизму.
Питання безпеки праці у промисловості висвітлені на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua