Інспектори Управління продовжують активно консультувати працівників та роботодавців

15 березня 2022

Під час воєнного стану фахівці Управління Держпраці у Черкаській області продовжують активно надавати консультаційну допомогу громадянам дистанційним шляхом.

Так, протягом 28 лютого – 14 березня 2022 року до Управління звернулися 202 особи, яких цікавили особливості укладання трудових договорів, звільнення, надання відпусток тощо.

Стосовно додержання законодавства про працю найбільше звернень надходило з питань оплати праці, надання відпусток без збереження заробітної плати, отримання «на руки» трудової книжки, дистанційної роботи, соціальних гарантій та компенсацій найманих працівників та інших питань.

Громадянам надано роз’яснення вимог законодавства та рекомендовано слідкувати за публікацією актуальних повідомлень офіційних державних установ на вебсайтах та у соціальних мережах:

Мінекономіки https://www.me.gov.ua/?lang=uk-UA

НАДС https://nads.gov.ua/

Держпраці https://dsp.gov.ua/

Нагадуємо, що поставити свої запитання та отримати відповіді на них можливо на електронну пошту, за допомогою соціальних мереж та інших комунікаційних засобів, інформація про які розміщена на сторінці «Контакти» офіційного вебсайту Управління: http://ck.dsp.gov.ua/kontakty/