Між Управлінням Держпраці та ГУНП підписано Угоду про співпрацю

11 серпня 2022

В.о. начальника Управління Держпраці у Черкаській області Юлія Чемич та начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області (далі – ГУНП) полковник Михайло Куратченко 11 серпня підписали Угоду про співпрацю.

Метою документу є консолідація зусиль сторін і сприяння у реалізації повноважень і прав, визначених законодавством, з метою належного захисту законних прав працівників на гідні та безпечні умови праці.

Партнерство сторін передбачає посилення діалогу та співробітництво щодо забезпечення гідної праці, політики зайнятості, соціального діалогу і соціального захисту, тендерної рівності та недискримінації.

«Постійний обмін інформацією, спільне опрацювання пропозицій щодо проведення профілактичних заходів, спрямованих на детінізацію ринку праці, підвищить ефективність роботи обох установ», – відзначила Юлія Чемич під час підписання Угоди про співпрацю.

Сторони спрямують спільні зусилля на покращення рівня забезпечення безпечних умов праці, сприяння реалізації превентивних заходів, попередження ризиків аварій та управління професійними ризиками.