На безпеці праці наголошено працівникам фармкомпанії

19 серпня 2022

З метою покращення умов праці та запобігання виробничому травматизму, головний державний інспектор Управління Держпраці у Черкаській області Микола Васенін надав технічні консультації на робочих місцях працівникам підприємства з виробництва фармацевтичних препаратів.

Працівникам наголошено на важливості дотримання вимог охорони і гігієни праці, необхідності офіційного оформлення трудових відносин.

Микола Васенін поінформував про проведенні на Черкащині інформаційної кампанії «Виходь на світло!», акцентував увагу на вимогах щодо укладення з працівниками трудових договорів, правах неповнолітніх осіб у трудових відносинах тощо.

Працівникам підприємства надано консультації на робочих місцях щодо безпечної експлуатації обладнання, безпечного виконання робіт, правильності використання електрозахисних засобів, дотриманні трудової і виробничої дисципліни.

Більше інформації та рекомендацій щодо організації трудових відносини у період воєнного стану за посиланням: https://cutt.ly/LZYgbeT та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/