На хімічному підприємстві – про уникнення впливу шкідливих факторів

03 листопада 2022

Консультації з питань дотримання вимог безпеки під час виробництва пестицидів та іншої агрохімічної продукції надала працівникам хімічного підприємства начальник відділу Управління Держпраці Олена Свиридюк.

Фахівець Управління зосередила увагу працівників на питаннях дотримання вимог безпеки праці задля уникнення впливу шкідливих і небезпечних факторів у виробничих приміщення. З метою запобігання професійних захворювань і виробничого травматизму, з працівниками обговорено питання правильного використання засобів індивідуального захисту.

Крім того, посадовець поінформувала учасників робочої зустрічі про необхідність враховувати особливості роботи під час воєнного стану, зокрема провести додаткові інструктажі на робочих місцях та протиаварійні тренування для працівників на випадок відключення централізованого електропостачання та необхідності підключення з дотриманням вимог безпеки автономних джерел електроживлення (генератор).

У рамках кампанії «Виходь на світло!» роз’яснено переваги офіційного укладення трудового договору з найманими працівниками, закликано звертатися до інформаційного порталу Держпраці www.pratsia.in.ua для отримання онлайн консультацій.

Більше інформації з питань трудових відносин під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN