Перевірено знання з охорони праці працівників ПрАТ «АЗОТ»

12 серпня 2022

Начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці у Черкаській області Олена Свиридюк взяла участь у роботі кваліфікаційної комісії Приватного акціонерного товариства «АЗОТ».

Перепідготовку за професіями проходили внутрішньо переміщені особи, які переїхали з тимчасово окупованих територій та долучилися до спільної справи задля Перемоги. Належний рівень знань нових працівників ПрАТ «АЗОТ» підтвердили члени комісії підприємства.

З метою попередження травматизму та недопущення порушень законодавства з питань охорони праці, посадовець Управління провела нараду з колективом підприємства.

Олена Свиридюк наголосила на неухильному дотриманні працівниками вимог виробничої дисципліни та закликала присутніх відповідально ставитися до питань безпеки праці під час проведення робіт на об’єктах підвищеної небезпеки.

Більше інформації з питань безпеки праці, трудових відносин в умовах воєнного часу, гігієни праці – шукайте на порталі Держпраці https://pratsia.in.ua  та сайті Держпраці https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti/