Підписано угоду про співпрацю між Управлінням Держпраці у Черкаській області та Черкаським обласним управлінням лісового та мисливського господарства

08 липня 2022

08 липня 2022 року в.о. начальника Управління Держпраці в області Юлія Чемич та начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко підписали угоду про співпрацю.

Метою підписання угоди є консолідація дій щодо забезпечення прав громадян на належні, безпечні та здорові умови праці, посилення ефективності державного нагляду (контролю) з профілактики нещасних випадків в лісовому та мисливському господарстві області.

 

Партнерство сторін передбачає координацію дій та сприяння одна одній у реалізації повноважень і прав для забезпечення належного захисту законних прав працівників, в тому числі при використанні праці неповнолітніх.

Сторони спрямують спільні зусилля на покращення рівня забезпечення безпечних умов праці, зокрема шляхом проведення навчання і тренінгів, сприяння реалізації превентивних заходів, попередження ризиків великих аварій та управління професійними ризиками, а також обмін практикою та результатами досліджень в цій сфері.

Під час підписання угоди в.о. начальника Управління Юлія Чемич повідомила, що на інформаційному порталі Держпраці https://pratsia.in.ua розміщені рекомендації до безпечної праці.