Посадові особи Управління працюють у дистанційному режимі

14 березня 2022

У зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та прийняттям Указу Президента України № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», відповідно до наказу №24-К від 24.02.2022 «Про запровадження дистанційної роботи працівників Управління Держпраці у Черкаській області», роботу структурних підрозділів Управління переведено у режим віддаленого доступу до особливого розпорядження.

Особистий прийом громадян посадовими особами Управління тимчасово призупинено.

Консультації та роз’яснення громадянам надаються онлайн: на сторінках Управління у соціальних мережах (Фейсбук, Твіттер, Інстаграм, Телеграм).

https://www.facebook.com/groups/ck.dsp.gov.ua/

https://twitter.com/Ck_dsp

https://www.instagram.com/derzhpratci_cherkasy/

https://t.me/ck_dsp

https://forms.gle/vR2VxgEHjNUiLTZ47  гугл-форма для одержання консультації

Консультації громадяни та представники підприємств, установ, організацій області також можуть отримати електронною поштою: dsp@ck.dsp.gov.ua та за телефонами посадових осіб Управління, вказаними у розділі “Контакти” http://ck.dsp.gov.ua/kontakty/ з 09:00 год. до 13:00 год. З 14:00 год. до 17:15 год., у п’ятницю до 16:00 год. запити, звернення для отримання роз’яснення приймаються на мобільний телефон: (093)472-02-46.

Про відновлення особистого прийому громадян буде повідомлено додатково.

Форма для подання електронних звернень громадян

Відповіді на найбільш запитувані питання, що надходять до Держпраці, розміщені на сайті Держпраці у рубриці «Запитання – відповіді» за посиланням: https://dsp.gov.ua/faq/