Практичні навички з виконання вантажно-розвантажувальних робіт покращили працівники лісгоспу на тренінгу

04 жовтня 2022

Безпечне виконання вантажно-розвантажувальних робіт з лісоматеріалами опрацьовано працівниками Державного підприємства «Смілянське лісове господарство» на тренінгу спільно з керівництвом Управління Держпраці та соціальними партнерами.

В.о. начальника Управління Держпраці Юлія Чемич, начальник відділу установи Анатолій Карпенко та соціальні партнери на запрошення директора ДП «Смілянське лісове господарство» Юрія Сегеди взяли участь у тренуванні на нижньому складі з імітацією реальних дій працівників лісгоспу на робочому місці.

Під час тренінгу посадовець Управління Держпраці Анатолій Карпенко уточнив у працівників обов’язкові заходи безпеки, порядок безпечного виконання робіт, запропонував шляхи уникнення шкідливих і небезпечних факторів задля безпеки і здоров’я працівників.

Працівники лісгоспу вказали на особливості проведення таких робіт, виявили високий рівень знань і напрацювання практичних навичок безпечного проведення робіт.

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=Bt1DpWeo5l8

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua