Працівникам АГЗП у м. Умань наголошено на перевагах офіційної праці

01 вересня 2022

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Черкаській області Сергій Крикун надав технічні консультації працівникам АГЗП у м. Умань.

Акцент під час превентивного заходу зроблено на безпечній експлуатації об’єктів, споруд та обладнання автомобільного газозаправного пункту (далі АГЗП), своєчасному проведенні планово-технічних оглядів, ремонту паливно-роздавальної колонки та резервуару.

Сергій Крикун висвітлив порядок здійснення зливу-наливу палива в резервуар АГЗП, наголосив на необхідності контролю за герметичністю ємності для збереження газу тощо.

Роботодавця і працівників поінформовано про переваги офіційної зайнятості та про негативні наслідки використання незадекларованої праці. Належно оформлені трудові відносини гарантують гідні та безпечні умови праці,  нормований робочий час, захист від необґрунтованих штрафів і звільнення, оплачувані щорічні відпустки, наголосив фахівець Управління.

Про зміни у законодавстві під час воєнного стану можна дізнатися на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua