Працівникам АЗС у м. Канів роз’яснили вимоги законодавства

19 березня 2021

Інспектор праці Управління Любов Корякіна провела інформаційно-роз’яснювальну роботу для працівників і роботодавців ТОВ «ЄВРО СМАРТ ПАУЕР» та автозаправних станцій м. Канів.

Під час зустрічей з працівниками наголошено на перевагах офіційного оформлення трудових відносин. Любов Корякіна поінформувала про найбільш ефективні способи дотримання трудового законодавства і законодавства з охорони праці.

Інспектор праці Управління також нагадала, що до роботи на автозаправних станціях допускаються лише особи, які пройшли навчання з питань охорони праці і мають про це відповідне посвідчення.

Фахівець Управління закликала роботодавців належно контролювати дотримання маскового режиму і дистанції між працівниками і покупцями, облаштувати місця для обробки рук антисептиком персоналом автозаправних станцій.

Інформація до відома

Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення правового регулювання дистанційної, надомної роботи та роботи із застосуванням гнучкого режиму робочого часу» (переглянути на сайті Верховної Ради України)