Працівникам медичних закладів м. Звенигородка нагадано про вимоги безпеки на роботі

17 вересня 2021

Посадові особи Управління у вересні 2021 року проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з керівництвом і працівниками закладів охорони здоров’я Черкащини з метою профілактики інфікування медичних працівників на COVID-19.

Так, головний державний інспектор Управління Руслана Зубрицька 15-16 вересня 2021 року прочитала лекції для керівників і працівників Комунальних неприбуткових підприємствах «Звенигородський центр первинної медико-санітарної допомоги Звенигородської міської ради та «Звенигородська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування Звенигородського міської ради Звенигородського району.

Під час заходів керівників медичних закладів попереджено, що роботодавець несе відповідальність за безпечну експлуатацію об’єктів підвищеної небезпеки, за створення на робочих місцях гідних, здорових та безпечних умов праці в контексті COVID-19, за організацію і проведення необхідних профілактичних та захисних заходів щодо мінімізації професійних ризиків для медичних працівників. Медичні працівники несуть особисту відповідальність за дотримання встановлених правил захисту своєї безпеки і здоров’я на роботі.

Відповідальним особам підприємств надано технічні консультації та докладні відповіді на питання щодо профілактики інфікування на COVID-19.