Працівникам підприємства з розподілу газу роз’яснено заходи з безпеки праці

27 січня 2023

Фахівці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели нараду з питань запобігання виробничого травматизму, основних заходів з безпеки праці та закликали працівників їх дотримуватися.

На заході проаналізовано причини виникнення нещасних випадків у газовій галузі та шляхи їх уникнення. Обговорено виробничі ризики, що можуть виникнути під час виконання робіт, та заходи із запобігання надзвичайної ситуації в умовах воєнного стану.

Посадовці зосередили увагу на алгоритмі дій працівників щодо безпечної зупинки та подальшого пуску технологічного устаткування і посудин у випадках аварійного відключення енергоживлення.

Крім того, обговорено порядок дій працівників під час виконання ремонтних робіт, вимог до ведення журналів, додержання термінів проведення інструктажів з охорони праці. Увагу акцентовано на необхідності проходження працівниками підприємства медичних оглядів.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua