Працівників агропідприємства проконсультовано щодо безпечного виконання робіт з навантаження/розвантаження зерна

14 вересня 2022

Про підготовку сільськогосподарської техніки до збирання пізньої групи зернових культур та дотримання вимог безпеки під час проведення зернозбиральних робіт йшлося на семінарі для працівників агропідприємства. Окремо обговорено питання безпечного виконання робіт у бункерах зі зберігання та переробки зерна.

Головний державний інспектор Управління Держпраці області Віктор Ткаченко надав для працівників сільськогосподарського підприємства технічні консультації на робочих місцях щодо безпечного виконання робіт з навантаження та розвантаження зерна та інших сипучих продуктів, закликав дотримуватися вимог законодавства з охорони праці задля уникнення травматизму на робочих місцях.

Директору підприємства роз’яснено можливості запровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці, отримання дозвільних документів, наголошено на забезпеченні працівників у необхідній кількості засобами індивідуального захисту.

Більш детально про вимоги безпеки праці під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: http://www.pratsia.in.ua/