Представникам сфери транспорту акцентовано на перевагах офіційного працевлаштування

11 листопада 2020

Інспектор праці Управління Сергій Руденко спільно з представниками органів місцевого самоврядування Кам’янського та Смілянського районів провів превентивну роботу з питань детінізації зайнятості населення для суб’єктів господарювання, що здійснюють вантажні перевезення.

Під час зустрічей з перевізниками, фізичними особами – підприємцями та водіями інспектори праці наголосили на неприпустимості допуску до роботи без оформлення трудових відносин, поінформували про основні вимоги законодавства про працю в частині належного оформлення трудових відносин.

Сергій Руденко акцентував увагу на перевагах офіційних трудових відносин для працівників і роботодавців та ризиках нелегальної праці, на заходах із запобігання виробничого травматизму у галузі транспорту.

Як підкреслив під час зустрічей з перевізниками інспектор праці Управління, з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 необхідно дотримуватися профілактичних заходів, зокрема правил респіраторного захисту та гігієни рук.