Про безпечне проведення авторемонтних робіт – працівникам черкаського підприємства

21 лютого 2023

Посадовці Управління інспекційної діяльності у Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці роз’яснили працівникам транспортного підприємства вимоги безпеки праці під час транспортних засобів.

Працівникам, які надають послуги з технічного обслуговування та ремонту автотранспортних засобів, на робочих місцях роз’яснено законодавчі вимоги до безпечної експлуатації транспортних засобів, а також вимоги до безпечного проведення вантажно-розвантажувальних робіт і робіт на висоті.

Керівництву підприємства підкреслено необхідність здійснювати постійний контроль за дотриманням працівниками підприємства вимог інструктажів з питань безпеки праці, проведення навчань з питань безпеки праці, а також первинних та періодичних медичних оглядів працівників.

Роботодавця і працівників автотранспортного підприємства поінформовано про заходи із запобігання нещасних випадків та боротьбу з прихованими нещасними випадками. Наголошено на неприпустимості випадків прихованого травматизму на підприємстві.

Як працювати безпечно можна дізнатися на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua/safe_work.php