Про безпечне проведення робіт з благоустрою – при консультуванні працівників

26 жовтня 2022

Працівникам компанії з благоустрою та обслуговування багатоквартирних будинків м. Черкаси надано консультації з питань безпеки праці під час проведення ремонтних робіт, робіт з обслуговування будинків, робіт в колодязях, траншеях, котлованах, колекторах і замкнутому просторі, з теплоізоляції будинків і внутрішніх конструкцій та інших.

Головні державні інспектори Управління Держпраці Сергій Крикун, Іван Варламов, Сергій Андрієнко під час робочих зустрічей проконсультували працівників з актуальних питань безпеки праці, зокрема з питань забезпечення та правильного використання засобів індивідуального захисту, проведення навчань з питань охорони праці та з питань безпечного ведення робіт з підвищеною небезпекою.

Відповідальну особу з охорони праці підприємства поінформовано про порядок продовження дозвільних документів під час воєнного стану.

Фахівці Управління надали рекомендації щодо впровадження заходів безпеки задля профілактики виробничого травматизму.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua