Про безпечне використання кисневого устаткування йшлося на семінарі-нараді у Драбівській батопрофільній лікарні

05 березня 2021

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Віктор Ткаченко 3 березня 2021 року провів семінар-нараду з керівництвом і працівниками Комунального некомерційного підприємства Драбівської селищної ради «Драбівська батопрофільна лікарня».

Увагу в.о. директора підприємства Світлани Бойко та інженера з охорони праці Лариси Овдієнко акцентовано на необхідності створення на робочих місцях безпечних та нешкідливих умов праці.

Світлана Бойко візначила, що нещодавно лікарня отримала 18 кисневих балонів як резервне джерело кисню. Під час семінару-наради учасники детально зупинилися на вимогах до оформлення дозвільних документів для безпечної експлуатації кисневого обладнання. Відповідальним особам роз’яснено порядок підготовки персоналу лікарні для обслуговування кисневого обладнання, а також виконано низку інших заходів щодо безпечного використання кисню та експлуатації посудин, що працюють під тиском.

Віктор Ткаченко акцентував увагу керівника Драбівської батопрофільної лікарні на обов’язковому впровадженні заходів профілактики і контролю щодо захворювання на COVID-19 у закладі.