Про безпечне використання медичного кисню йшлося під час консультування золотоніських медиків

05 жовтня 2022

Рекомендації щодо безпечної експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем отримали під час превентивних заходів працівники КНП «Золотоніська багатопрофільна лікарня» Золотоніської міської ради.

Консультації на робочих місцях надав фахівець Управління Держпраці Віктор Ткаченко під час проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи задля запобігання виробничому травматизму.

Головний державний інспектор детально зупинився на основних вимогах Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском та висвітлив Вимоги безпеки та захисту здоров’я під час використання виробничого обладнання працівниками.

Віктор Ткаченко звернув увагу медиків на належне використання засобів індивідуального захисту з метою запобігання гострого інфекційного захворювання на коронавірусну інфекцію. Фахівець також закликав керівництво лікарні приділити належну увагу питанню недопущення до роботи осіб з ознаками гострого інфекційного захворювання та забезпечити персонал необхідною кількістю засобів індивідуального захисту.

З Методичними рекомендаціями щодо безпечної експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем можна ознайомитися на сайті Держпраці: https://dsp.gov.ua/

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану – на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі: https://pratsia.in.ua