Про безпечні умови праці йшлося на семінарі у чорнобаївській лікарні

17 березня 2021

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Віктор Ткаченко 12 березня 2021 року провів семінар на тему: «Щодо попередження виробничого травматизму під час використання кисню закладами охорони здоров’я» з керівництвом і працівниками Комунального некомерційного підприємства «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської селищної ради».

Увагу учасників семінару акцентовано на необхідності створення на робочих місцях безпечних та нешкідливих умов праці. Директора підприємства Сергія Чубу та інженера з охорони праці Володимира Калашника поінформовано про необхідність виконання заходів щодо усунення організаційних та технічних причин інфікування медичних працівників на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 при виконанні медичними і іншими працівниками посадових обов’язків.

Віктор Ткаченко наголосив на необхідності якісної й оперативної підготовки персоналу для обслуговування кисневого обладнання та експлуатації посудин, що працюють під тиском, неуклінного виконання вимог безпечної експлуатації кисневих балонів і концентраторів.