Про безпечні умови праці на агропідприємстві – під час консультування працівників

02 листопада 2022

Як забезпечити створення на сільськогосподарському підприємстві безпечних умов праці роз’яснив під час консультування головний державний інспектор Управління Держпраці Віктор Ткаченко.

Під час робочих зустрічей з працівниками підприємства з розведення великої рогатої худоби молочних порід увагу зосереджено на актуальних питаннях проведення медичних оглядів, організації безпечних робочих місць та на використанні засобів індивідуального захисту.

Наголошено на важливості своєчасного проведення технічних оглядів обладнання, основних вимогах безпеки праці під час проведення сільськогосподарських та вантажно-розвантажувальних робіт.

Відповідальну особу з охорони праці агропідприємства поінформовано про порядок отримання дозвільних документів на виконання робіт та на експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, наголошено на необхідності проведення комплексних заходів задля уникнення виробничого травматизму.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua