Про безпечну експлуатації кисневих балонів йшлося під час семінару-наради у смт Драбів

09 листопада 2020

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Віктор Ткаченко 5 листопада 2020 року провів з працівниками комунального некомерційного підприємства Драбівської районної ради «Драбівська центральна районна лікарня» семінар-нараду щодо безпечної експлуатації кисневих балонів та установок.

За участі головного лікаря установи Світлани Бойко, інженера з охорони праці Лариси Овдієнко оглянуто кисневе обладнання та ознайомлено учасників з основними Вимогами безпеки та захисту здоров’я під час використання виробничого обладнання працівниками, Правилами охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, іншими нормативно-правовими актами з охорони праці.

Під час семінару-наради увагу керівництва лікарні акцентовано на необхідність створення на робочих місцях безпечних та нешкідливих умов праці.

Як підкреслила головний лікар закладу Світлана Бойко, Драбівська центральна районна лікарня перейшла на використання безпечних технологій та обладнання для застосування кисню (кисневі концентратори, кріогенні циліндри).

Віктор Ткаченко наголосив на необхідності підготовки персоналу для обслуговування кисневого обладнання, а також виконанню низки інших заходів щодо безпечного використання кисню та експлуатації посудин, що працюють під тиском.