Про безпеку праці під час розробки родовищ гідромінеральних ресурсів говорили з представниками елеватору

26 липня 2022

Головний державний інспектор Руслан Проценко надав консультації представникам ТОВ «Катеринопільський елеватор» щодо дотримання вимог безпеки праці під час розробки родовищ гідромінеральних ресурсів.

Під час зустрічі йшлося також про можливості впровадження електронного документообігу в системі управління охороною праці, реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази з охорони праці через Портал електронних сервісів Мінекономіки тощо.

Фахівець Управління акцентував увагу на обов’язку роботодавця щодо забезпечення у необхідній кількості та правильного використання засобів індивідуального захисту з метою запобігання виробничого травматизму та на необхідності регулярного навчання (спецнавчання) та перевірки знань посадових осіб та працівників підприємства за рахунок роботодавця відповідно до затвердженого переліку робіт підвищеної небезпеки.

Дізнатися більше про безпеку праці у воєнний час можна на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua та сайті Держпраці: https://dsp.gov.ua/podolannia-nelehalnoi-zainiatosti