Про безпеку праці під час війни поінформовано керівника підприємства хімічної галузі

19 липня 2022

Про шляхи запобігання нещасним випадкам на роботі та про заходи з усунення небезпек на хімічному виробництві йшлося 18 липня під час робочої зустрічі головного державного інспектора Управління Сергія Крикуна з керівником підприємства хімічної галузі.

Фахівець Управління на робочій зустрічі з керівником і працівниками мережі АГЗП розповів про інформаційну кампанію Держпраці «Виходь на світло!» та наголосив на важливості офіційного оформлення трудових відносин з працівниками.

Обговорено заходи зі створення безпечного місця роботи для кожного працівника мережі АГЗП. Сергій Крикун акцентував увагу на спрощеному під час воєнного стану порядку отримання дозвільних документів для здійснення господарської діяльності, зокрема порядку отримання декларації відповідності матеріально-технічної бази з питань охорони праці в електронному вигляді.

Окрім того, роботодавця поінформовано про роботу інформаційного порталу Держпраці https://pratsia.in.ua, на якому можна отримати рекомендації для роботодавців та працівників на період воєнного стану.

Актуальні роз’яснення з питань трудового законодавства можна переглянути на сайті Держпраці: https://dsp.gov.ua