Про безпеку праці під час виробництва добрив йшлося на семінарі для працівників хімічного підприємства

16 листопада 2022

Основні заходи з охорони праці обговорено на семінарі, який у м. Черкаси провели фахівці Управління Держпраці для працівників підприємства, що здійснює виробництво, зберігання і застосування мінеральних добрив.

Начальник відділу Управління Держпраці Олена Свиридюк висвітлила вимоги законодавства задля безпечного виконання робіт, пов’язаних з оглядом, чищенням, ремонтом технологічного обладнання, комунікацій, зокрема всередині ємностей. Крім того, особливу увагу приділила питанням правильного використання засобів індивідуального захисту і послідовності дій працівників у разі застосування підприємством аварійних джерел живлення.

Головний державний інспектор управління Сергій Андрієнко детально зупинився на технічних заходах для безпечного виконання робіт в електроустановках, питаннях видачі наряду-допуску, безпечного виконання робіт на висоті тощо.

Під час семінару керівництво і працівників поінформовано про необхідність офіційного укладення трудового договору та закликано дотримуватися вимог безпеки праці під час робіт з небезпечними хімічними речовинами задля уникнення нещасних випадків.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua