Про безпеку праці – з працівниками горілчаної компанії

20 жовтня 2022

Про створення безпечних і належних умов праці на підприємстві харчової промисловості йшлося під час робочих зустрічей фахівців Управління Держпраці з працівниками. Посадовці приділили особливу увагу безпечному виконанню робіт працівниками та експлуатації обладнання підвищеної небезпеки.

Головний державний інспектор Управління Іван Варламов надав працівникам цеху розливу горілчаної продукції консультації з питань дотримання вимог безпеки в технологічному процесі, впровадження сучасних заходів охорони праці, які запобігають виробничому травматизму.

Начальник відділу Управління Держпраці Олена Свиридюк оглянула промислові приміщення, де відбувається зберігання та транспортування легкозаймистих рідин. Посадовець звернула увагу на виконання вимог до таких приміщень: наявність аварійних вентиляційних систем, електроустановок у виключно вибухобезпечному виконанні, захист від механічних пошкоджень скляних частин покажчиків рівня у мірильниках, забезпечення запірними запобіжними клапанами, встановлення сигналізаторів граничного рівня тощо, відзначила належний технічний стан обладнання.

Крім того, фахівці обговорили з відповідальними особами технічний рівень засобів контролю за параметрами технологічного процесу.

Детально про зміни у трудових відносинах під час воєнного стану на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі Держпраці: https://pratsia.in.ua