Про обов’язкове дотримання працівниками закладів харчування протиепідемічних заходів йшлося під час превентивної роботи
15 листопада 2021У зв’язку із запровадженням з 12 листопада на Черкащині обмежень для «червоного» рівня епідемічної небезпеки посадові особи Управління проводять роз’яснювальну роботу серед роботодавців і працівників області щодо встановлених протиепідемічних заходів, особливо у закладах громадського харчування.
З метою недопущення поширення захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, начальник відділу з питань гігієни праці та експертизи умов праці Управління Олена Нікітенко та головний державний інспектор Управління Тетяна Кузьменко провели роз’яснювальні заходи для роботодавців сфери громадського харчування, зокрема кафе та місць швидкого обслуговування населення.
Під час інформаційно-роз’яснювальної роботи роботодавцям надано консультації та наголошено на неухильному дотриманні маскового режиму, соціальної дистанції, належному виконанні заходів дезінфекції задля збереження свого здоров’я та здоров’я відвідувачів.