Про організаційні та технічні заходи для безпечного виконання робіт йшлося на енергетичному підприємстві у м. Умань

30 серпня 2022

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області Микола Васенін та Сергій Крикун провели превентивну роботу з працівниками Відокремленого структурного підрозділу «Уманські енергетичні мережі» Публічного акціонерного товариства «Черкасиобленерго».

На робочих місцях працівникам підприємства надано технічні консультації, роз’яснено зміни у законодавстві з питань охорони праці, запропоновано, за необхідності, звертатися до посадовців Управління для отримання онлайн консультацій через сервіс «Інтерактивний інспектор».

Микола Васенін під час робочих зустрічей детально зупинився на питаннях запровадження організаційних та технічних заходів для безпечного виконання робіт в електроустановках, організації та безпечного виконання робіт на комутаційних апаратах і комплексному розподільчому устаткуванні,  оснащенні блокувальними пристроями та засобами сигналізації потенційно-небезпечних місць.

Сергій Крикун поінформував про можливості запровадження підприємствами електронного документообігу в системі управління охороною праці з метою цифровізації системи управління охороною праці на підприємстві.

Про зміни у законодавстві під час воєнного стану можна дізнатися на сайті Держпраці: https://cutt.ly/YZYhtKN  та на інформаційному порталі https://pratsia.in.ua